Vår verksamhetsidé

 

Kultehagsvägen 7 Kultehagsvägen 7

Kultehagsvägen 7

Skalbanksvägen Brunegardsvagen 2 B-C

Entreprenadverksamhet

Tomas Grävare AB:s verksamhet är att utföra anläggningsmaskintjänster
genom uthyrning av anläggningsmaskiner med förare, med bransch-
mässig kompetens och kvalitet i utförandet.

Fastighetsuthyrning

Företaget är numera även ett fastighetsbolag som bygger företagslokaler och har fastighetsuthyrning. Denna del, Tomas Grävare AB Fastighet är miljödiplomerad i enlighet med kraven i Svensk Miljöbas.
Vår fastighetsuthyrning är främst inom industri, lager, logistik, handel, butik
och kontors lokaler i Uddevalla.

Byggnation av fastigheter för uthyrning utföres kontinuerligt i verksamheten.
Företaget äger och förvaltar ca 30 600 m² under tak.

Historik

Företaget startades 1989 av Tomas Carlsson och har sedan dess successivt växt. Vid senaste bokslutet omsatte företaget 41 miljoner och verksamheten sysselsätter 8 anställda.

Verksamhetsområdet är där kund önskar få utfört en tjänst, främst inom Västra Götalands Län.

Företaget är medlem i Branschorganisationerna Maskinentreprenörerna och Fastighetsägarna och följer deras policy. Vi är även delägare i SAF och innehar kvalitetsmanual. 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

 

Tomas Grävare AB har under fjorton perioder tilldelats AAA-diplom, nu senast under perioden 2008-2018. Detta garanterar ett välskött företag som klarar att uppfylla garantiåtaganden.

Alla företag i Sverige bedöms kontinuerligt när det gäller ekonomisk stabilitet och betalningsförmåga i förhållande till sin storlek.
Resultatet redovisas i form av en kreditratning, där "AAA" står för högsta kreditvärdighet i en skala på sju steg. För att få kreditratning "AAA" ställs det stora krav.

Vi har 2018, även tilldelats UC Certifikat som Platinaföretag, vilket visar att vårt företag har haft högsta kreditvärdighet Guld i fem år, 2013 - 2018.
2016 blev Tomas Carlsson med sitt företag Tomas Grävare AB, utsedd till årets företagare. Priset utdelas av, Företagarna i samarbete med Uddevalla Kommun.

Kontakta oss:

Tomas Grävare AB
Kurödsvägen 24B karta
451 55  Uddevalla
Kontor:
0522-89115
E-post: info@tomasgravare.se


Tomas Carlsson 070 - 637 21 00
VD & Driftschef
tomas@tomasgravare.se

Stefan Andersson 0522-89115
070 - 637 21 67
Ekonomichef
stefan@tomasgravare.se

Veronica Jönsson 0522-89115
070 - 637 21 51
Marknadsföring & Administration
veronica@tomasgravare.se

Besök oss på Facebook!
Barncancerfonden

Årets Företagare

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.